top of page

márc. 25., Szo

|

Budakalász

ZokniPOP Lemezbemutató koncert - Boridalok trió

Szeretettel várunk!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
ZokniPOP Lemezbemutató koncert - Boridalok trió
ZokniPOP Lemezbemutató koncert - Boridalok trió

Idő és helyszín

2023. márc. 25. 10:00

Budakalász, Budakalász, Szentendrei út 9, 2011 Hungary

Az eseményről

ZokniPOP - lemezbemutató koncert

Hallottál már a páratlan zoknik történetéről vagy a Furcsa Állatok boltjáról? Amikor felnézel az égre milyen formákat képzelsz a Felhőpamacsok helyére? Tudsz hangokat utánozni, vagy Pitypang-táncra körtáncot járni? Csak pár dal ízelítőül a Boridalok legújabb ZokniPOP című albumáról, mely tele van humorral, csupa érdekes karakterrel, akikkel képzeletben „találkozhatsz” is a lemezbemutató koncerten. Természetesen nem maradhatnak ki a nagy kedvencek sem, mint a Számlálgató, a Pölöskei poloska, az Öt kacsa vagy a Rottyantó. Tarts velünk ezen a „páratlan” képzeletbeli zenés utazáson!

A Boridalok Triót Varga Bori (dalszerző, zenész) alapította 2019-ben, első zenés-verses könyve, a “Süss fel kicsi nap” megjelenésekor.

A formáció nem csak összeállításában különleges (nagybőgő, zongora, fúvóshangszerek), hanem hangszerelésében is egyedi világot képvisel a gyerekzenei palettán. Bori dalai fülbemászóak, a koncert hangulatát a, kedvesség és játékosság jellemzi. Igazi zenei játszótér.

A zenekar tagjai: Varga Bori – ének, fúvós hangszerek Dakos Lilla – zongora Hudák Zsófia -nagybőgő Gitáron közreműködik: Sántha Gábor

Jegyek: Tixa.hu oldalon elővételben: 2000 Ft Helyszínen: 2500 Ft

Esemény megosztása

bottom of page